HW Solar ontwerpt, engineert en installeert een alternatieve, duurzame energievoorziening uit wind en zon.

Daarnaast verkoopt en installeert HW Solar oplaadpunten voor diverse soorten elektrische voertuigen. Om dit op een betrouwbare basis te kunnen doen, beschikken wij over alle certificaten die er momenteel in Nederland op dit vakgebied zijn zodat u verzekerd bent van uiteindelijk jarenlang profijt van lagere energiekosten.

Visie

Wij zien dat de energievoorziening van elektriciteit, verwarming en warm water in particuliere huishoudens, bedrijfsgebouwen en overheidsgebouwen gebaseerd op het gebruik van fossiele brandstoffen eindig is.

We beseffen dat er alternatieven voor energieproductie met eindige brandstoffen moeten worden ontwikkeld en toegepast. Eén van deze alternatieven is het gebruik maken van duurzame energiebronnen zoals wind- en zonne-energie die in principe oneindig is. HW Solar v.o.f. wil een bijdrage aan leveren aan het stimuleren en toegankelijk maken van het gebruik van duurzame energiesystemen.

Missie

Het leveren van complete oplossingen op het gebied van duurzame energie aan particulieren en ondernemingen.

Hierbij gaat het met name om installaties voor windstroom, zonnestroom en zonnewarmte, maar ook om opslagsystemen voor stroom.